Vattenmätaravläsning 2023

Nu är det dags för den årliga vattenmätaravläsningen. Observera att ni skall rapportera även om ni inte har förbrukat något vatten från samfälligheten.

Läs av era mätare och rapportera mätarställningen samt er fastighetsbeteckning till följande e-postadress: vattenrapport@langvik.se

För att debiteringen skall bli korrekt är det mycket viktigt att ni anger er fastighetsbeteckning i rapporten. Om ni inte har möjlighet att rapportera via e-post går det även bra att skicka rapporten till vår postadress:

Ingarö-Långviks Samfällighetsförening
Box 113
134 08 INGARÖ

Svaret vill vi gärna ha så snart som möjligt, dock senast den 30 september!

Faktura via e-post

Om ni får era samfällighetsfakturor i brev och vill att de skall skickas via e-post i stället så kan ni skriva detta till oss i samband med att ni rapporterar mätarställningen. Skriv då även vilken e-postadress ni vill att vi skall skicka fakturorna till, vänligen kontrollera noggrant att adressen är korrekt och fungerar.

SMS-information

Vid störningar i vattendistribution eller annan stor störning informerar styrelsen främst om detta via SMS. Vi ber er som INTE har levererat in era mobilnummer till styrelsen att göra så. Detta för att säkerställa att även NI får störningsmeddelanden.

Mobilnummer skickas till wiestal@hotmail.com eller 0701-460440 tillsammans med uppgift om adress i Långvik.